Kattenverjager FAQ

Veelgestelde vragen over de Kwali Kattenverjager

Welkom bij de FAQ-pagina van Kwali, dé specialist in kattenverjagers voor een katten-vrij huis en tuin. Hier beantwoorden we de meest voorkomende vragen en problemen met betrekking tot onze Kwali Kattenverjager. We hebben gebruik gemaakt van de gespreksdata in uw account om deze vragen te identificeren en te beantwoorden. Lees verder om meer te weten te komen over het blauwe licht, de verschillende standen en andere belangrijke kenmerken van onze kattenverjager.

1. Wat is de Kwali Kattenverjager?

De Kwali Kattenverjager is een geavanceerd apparaat dat is ontworpen om ongewenste katten uit uw tuin, terras of andere buitenruimtes te verjagen. Het maakt gebruik van verschillende technologieën, waaronder ultrasone geluiden, blauw licht en bewegingssensoren om katten af te schrikken. Met de Kwali Kattenverjager kunt u genieten van een katten-vrije omgeving zonder schade toe te brengen aan de dieren.

2. Hoe werkt het blauwe licht van de Kwali Kattenverjager?

Het blauwe licht dat wordt uitgezonden door de Kwali Kattenverjager heeft een afschrikkend effect op katten. Katten associëren blauw licht namelijk met gevaar en vermijden daardoor de verlichte gebieden. Door het blauwe licht te combineren met andere technologieën, zoals ultrasone geluiden en bewegingssensoren, wordt het effect van de kattenverjager versterkt.

3. Wat zijn de verschillende standen van de Kwali Kattenverjager?

De Kwali Kattenverjager heeft meerdere standen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. De standen kunnen worden aangepast via de bedieningsknoppen op het apparaat. Hier zijn de verschillende standen:

• Standaardmodus: In deze modus zendt de kattenverjager ultrasone geluiden uit en activeert het blauwe licht wanneer er beweging wordt gedetecteerd.
  • Alleen ultrasone geluiden: In deze modus worden alleen ultrasone geluiden uitgezonden zonder het blauwe licht te activeren.
  • Alleen blauw licht: Deze modus activeert alleen het blauwe licht zonder ultrasone geluiden uit te zenden.

U kunt de stand selecteren die het beste past bij uw situatie en voorkeuren.

4. Hoe kan ik de Kwali Kattenverjager installeren?

De installatie van de Kwali Kattenverjager is eenvoudig en vereist geen speciale vaardigheden. Volg deze stappen om het apparaat te installeren:

1. Plaats de kattenverjager op een strategische locatie in uw tuin of buitenruimte.
  2. Zorg ervoor dat het apparaat is uitgelijnd met het gebied dat u wilt beschermen.
  3. Sluit de kattenverjager aan op een stopcontact of gebruik de meegeleverde batterijen.
  4. Stel de gewenste stand in met behulp van de bedieningsknoppen.
  5. De Kwali Kattenverjager is nu klaar voor gebruik!

5. Is de Kwali Kattenverjager veilig voor andere dieren en mensen?~~~~

Ja, de Kwali Kattenverjager is veilig voor andere dieren en mensen. De ultrasone geluiden en het blauwe licht zijn specifiek ontworpen om katten af te schrikken, maar hebben geen schadelijke effecten op andere dieren of mensen. Het is een diervriendelijke en humane manier om katten uit uw tuin te houden.

Heeft u nog andere vragen of problemen met betrekking tot de Kwali Kattenverjager? Neem dan gerust contact met ons op via onze website of stuur een e-mail naar support@kwali.eu. Ons team staat klaar om u te helpen!